Затвори с ESC
Lyubomir Yordanov
Lyubomir Yordanov 353 в седмична
класация
234 в месечна
класация
Автор New Age / Meditation

Теми от Lyubomir Yordanov (9)

  • на 26.10.2011 в 16:28 часа
    Промоция на музикалния албум „Dance for two” на сръбската етно група duo Moderato в „Хеликон-Витоша”

    Българският музикален лейбъл АМАдеа Рекърдс организира промоция на албума „Dance for two” на издаваната за първи път в България група duo Moderato. Представянето ще бъде в столичната книжарница „Хеликон-Витоша” на 2 ноември, сряда, от 18,30 ч.

    Дуото е от Белград и се състои от Жасмина Мима Врбанич – чело и Милан Игнятович – китара. Музикантите ще изнесат кратък концерт, след което ще бъдат на разположение на медиите. Представянето на duo Moderato и неговият албум „Dance for two” ще завърши с коктейл. Идеята на Жасмина Мима Врбанич и Милан Игнятович е да търсят нова сцена на музикалното наследство на Сърбите и Балканите, на което правят „нов прочит”. Репертоарът им включва добре познати етно песни от този регион в стилизиран за китара и чело аранжимент, създаващ специфична атмосфера и оживяващи мелодии. Добре разпознаваемият стил и внимателно подбраният репертоар прави групата популярна сред публиката и спечелва висока оценка и симпатиите на музикалното общество в страната си. Duo Moderato партнира успешно с други добре познати артисти, оперни певци, оркестри и хорове от Сърбия, участва в концерти и фестивали в Копенхаген, Малмьо, Будапеща, Атина и много други градове в Европа.

    Албумът „Dance for two” ще се разпространява на компакт диск в мрежата на книжарници „Хеликон”.

    Чуйте музиката тук: https://amadearecords.com/view_album.php?object=86

     

    Коментирай 0
  • на 19.11.2007 в 13:01 часа
    Отново на върха в GarageBand - #1 в WORLD CHART

    След кратко затишие трака ми "Invisible Cloister" отново се изкачи на #1 позиция в WORLD Chart в пристижния портал за музика GarageBand.com. След предишното завоюване на първото място, песента соечели промоция в над 900 радио станции на територията на USA, като голяма награда за постижението в класацията. След което премина на 2ро място и ето, че днес отново взе #1 място. Тук е мястото да благодаря на Иван Боев за чудесните китари, които придадоха на композицията съвсем друг привкус, както и на останалите взели участие - Антония Малчева - цигулка и Петър Тодоров - перкусии.

    В момента песента има 5/5 звезди - възможния най-висок рейтинг, получен и образуван от над 100 рецензии, които се превърнаха в стълбицата нагоре.
    Коментирай 0
  • на 15.01.2007 в 12:04 часа
    Официална промоция на албума "Amenti" в книж. Хеликон, София

    Бих искал да ви поканя на официалната промоция и представяне на новия ми албум "Amenti", която ще се проведе на 27 януари 2007г. събота в 19:00 часа, в книжарница "Хеликон", бул. "Витоша" 62 /Вход откъм Патриарх Евтимий/.

    Много от вас знаеха за този албум, който дълго време стоя в невидение, но от 25 декември се издава вече в БГ и го има по магазините.

    Имам удовлствието да обява, че албума е "мастериан" в USA, лично от Bob Katz, ..:: DIGITAL DOMAIN ::..

    Ще ви очаквам на събитието и ще се радвам на присъствието ви.
    Коментирай 0
  • на 23.08.2006 в 11:32 часа
    Август, 2006

    Ново!!! Албумът Flower Of Life е добавен в дигиталните виртуални магазини MusicGremlin, Starzik SARL, Tower Records, MSN Sympatico
    Коментирай 0
  • на 14.08.2006 в 10:43 часа
    Юли, 2006



    Sleepwalker в Myspace.com!!! Наскоро бе създаден музикален акаунт, където могат да се чуят нови композиции, да се следи блок с новини и възможност да станете част от приятелската листа на автора.
    Коментирай 0
  • на 13.08.2006 в 20:19 часа
    Май, 2006



    Албумът "Flower Of Life" попадна в NAR - New Age Reporter LifeStyle Music, след публикуване на рецензия от ветерана в този жанр Bill Binkelman - репортер, радио водещ и създател на сайта Wind and Wire - онлайн списание за рецензии на New Age музика. Цялата рецензия може да бъде прочетена тук.
    Коментирай 0
  • на 13.08.2006 в 19:20 часа
    Февруари, 2006

    Произведението Invisible Cloister бе включено в специална CD компилация създадена от Turmic Records и представена на 40-то издание на конференцията в Кан, Франция - Midem 2006, проведена между 22-26 Януари. Раздадени са над 200 копия до известни агенти, продуценти, представители на музикални компании и организации.
    Коментирай 0
  • на 13.08.2006 в 18:37 часа
    Януари, 2006

    Произведението Invisible Cloister от новия албум "Amenti" достигна #1 място в категория World, в платения портал за Independat Music - GarageBand.com, като получи най-големия възможен score 5/5.



    Коментирай 0
  • на 13.08.2006 в 17:56 часа
    Септември, 2005

    Албума "Flower of Life" е вече достъпен за сваляне през дигиталните портали за дистрибуция на музика: iTunes, MSN, Napster, MusicNow и др. Скоро предстои да се добави, както сингъла "A Tear for Kursk", така и предстоящия албум "Amenti". Ето някои от онлайн магазините, където албума е достъпен за закупуване.



    MSN | Yahoo Music | ITunes | Rhapsody | Napster
    Коментирай 0
    Предишна Следваща

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и да обновиш данните в своя профил, тъй като според регламента е необходимо
да получим твоето изрично съгласие с някои клаузи.

Виж повече тук expand_more

Във връзка с регламент 2016/679 на ЕС (популярен като GDPR) те информираме, че е необходимо
да прочетеш обновените Условия за ползване и политика за защита на личните данни в уебсайта
и тъй като в момента не си оторизиран с регистриран профил, необходимо е да заявиш
изрично съгласие със следните клаузи:

done
done
expand_more